DENİZLİ / TAVAS - Kızılca Hacı Mehmet Arslan Ortaokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLADIK

Nis

İlçe jandarma komutanlığından görevli kişiler okulumuzda trafik kuralları ve trafikte güvenliğin önemine dair okulumuzda sunum gerçekleştirdiler.. kendilerine teşekkür ederiz

Nis

İlçe jandarma ekibi okulumuza gelerek trafikte güvende olmaya yönelik anlatımlarda bulundular. Özellikle emniyet kemerinin önemini anlatmak için getirdikleri mobil araca öğrencileri bindirerek emniyet kemerinin önemini uygulamalı olarak öğrencilere aktadılar. kendilerine bu faydalı çalışmadan dolayı teşekkür ederiz.

OKULUMUZDA DÖNEM SONU ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA BİLGİ YARIŞMASI YAPILDI

Ock

OKULUMUZUN YARARINA DÜZENLEMİŞ OLDUĞUMUZ KERMESTE ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE KEYİFLİ ZAMANLAR GEÇİRDİK.

Ock

2023-24 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ 1. DÖNEM KAPANIŞ HAFTASINDA PLANLANAN ETKİNLİKLER ÇERÇEVESİNDE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİYLE BİRLİKTE KIZILCA MAHALLESİNDEKİ KÜTÜPHANE VE TARİHİ YERLERE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ..

Ara

Okulumuzda öğretmenler günü kutlaması yapıldı. Türkçe ders öğretmenimiz Ruhi Kaval'ın önderliğinde öğrencilerimizin yapmış oldu etkinlikler çok başarılıydı. Başta hocamız olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetin 100. yılını gerçekleştirdiğimiz programla kutladık..

Kas

TAVAS ilçe sağlık müdürlüğünden gelen yetkililer okulumuzda yeterli ve dengeli beslenme ve fiziksel aktivitenin önemi hakkında bilgilendirme amaçlı seminer yaparak sağlıklı yaşam için yönlendirme de bulundular. kendilerine teşekkür ederiz.

10 KASIM OKULUMUZDA ANILDI

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI OKULUMUZDA KUTLANDI.

May

12 HAZİRANDA OKULUMUZDA TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI DÜZENLENECEKTİR.

May

MİNİKLER VE YILDIZLAR KATEGORİSİNDE MENDİL KAPMACA OYUNUNDA İLK VE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ ŞAMPİYON OLDU. TEBRİKLER

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOÇUK BAYRAMI OKULUMUZDA TÜM ÖĞRETMEN,ÖĞRENCİ VE KIZILCA HALKININ KATILIMIYLA KUTLANDI.